Home > Amsterdam > Watergraafsmeer Elenbaas

Watergraafsmeer Elenbaas

T. 020-6947578
Middenweg 205, 1098AN, Amsterdam, Noord-Holland, NL

Categorieën: dierenarts, dieren, dierenkliniek


Schrijf review Stuur door

Reviews van Watergraafsmeer Elenbaas

14 januari 2015

zeer tevreden

Inderdaad wachttijd loopt altijd uit, maar er wordt wel de tijd genomen voor het dier. Zijn zeer tevreden, komen hier al 17 jaar. Blijf zo doorgaan

23 oktober 2013

top dierenarts!

Ik kom er al meer dan 25 jaar met opeenvolgende katten en honden en een kanarie, en ben altijd zeer tevreden geweest met de goede zorgen en de rust. Vandaag met een extreem bange asielhond geweest bij Barbara. De hond was erg bang, maar daar was alle begrip voor. Ze heeft het voor hem zo prettig mogelijk laten verlopen. Dat kost wat meer tijd, jammer voor de wachtkamer, maar heel fijn voor mijn hond. Ik moet er inmiddels 20 km voor rijden, maar mij krijg je niet zomaar bij een andere dierenarts.

02 september 2013

Leen Elebaas

Echt een super dierenarts, die zo goed de tijd neemt voor het diertje, en ook goed alles uitlegt aan de baas!!! Superlieve en goede arts !!!

21 september 2012

TE commercieel

Al heel lang klant bij deze praktijk die vroeger nog Wolf en Elenbaas heette. Tegenwoordig meestal jonge andere dieren artsen tijdens een consult. Helaas zijn wij de laatste jaren niet echt tevreden. Deze artsen zijn echt veel te comercieel bezig, rekenen volle prijzen, weten niet hoe snel ze je iets moeten aansmeren. Bijv. in verleden vaccinaties gegeven die niet noodzakelijk waren tijdens de controles. Na weer een slechte ervaring vorig jaar met het gebit van onze hond,deze week gevraagd de hond na te kijken omdat ie ouder wordt en sneller moe is en wellicht hart problemen heeft (arts had voor de vakantie al geconstateerd dat er een licht ruisje was dat we in de gaten moesten houden). Er moest een rontgen foto gemaakt worden, 100 euro met consult 135 euro. 2 dagen later de uitslag, want "het is druk", Ietsje vergroot hart, dus conclusie: de hond moet uit voorzorg aan medicijnen.spreek af met arts dat ik medicijnen kom halen,100 stuks, ze zet het alvast in de pc, maar als ik kom is er alleen een verpakking van 50 die een stuk duurder is dan de 100 zoals mij eerder werd verteld. 2 pakjes van 50 voor de prijs van 100 kan niet, ik moet de volle prijs betalen. Als ik zeg dat ik dan wel nog 3 dagen wacht wordt mij vertelt dat het voor eigen risico is. ( uitslag duurde ook 2 dagen voordat wij die kregen ?m kunnen deze drie dagen er dan niet meer bij ? )Heb er nu schoon genoeg van dus ga een andere dierenarts zoeken.Helaas.

18 juni 2012

geen verstand van fretten

Deze dierenarts schijnt prima te zijn voor honden en katten. Wat men schrijft over de lange wachttijden (telefonisch en op spreekuur) kloppen helaas helemaal. Ik kwam bij hen met mijn fretten waarvan een erg ziek. De verschillende dierenartsen deden of ze wisten wat ze deden zonder dat dit het geval was. Daar kwam ik achter toen ik de frettenstichting om raad vroeg. De dierenarts stelde een hele bijzondere test voor (met bijbehorend prijskaartje) terwijl dit een test is die de stichting zelf uitvoert met een huis-tuin-en-keuken microscoop. Of ze wilde testen op een ziekte die fretten niet eens kunnen krijgen. Wel elke keer volle prijzen moeten betalen. Uiteindelijk (na enkele 100-en Euro's te hebben uitgegeven) naar een frettenspecialist elders gegaan met goed resultaat. Niet erg dat deze dierenartsen geen verstand van fretten hebben maar wel erg dat ze dit niet meteen toegeven en doorverwijzen.En ondertussen de Euro's wel innen.

16 mei 2012

heb geen haast of spoed

Vriendelijk en deskundig personeel, echter als je opbelt sta je altijd in de wacht, en niet kort! Heel vervelend als je dier erg ziek is. Plus dat de afspraken enorm uitlopen. Zou beter geregeld kunnen worden, ook vervelend voor onrustige beesten.

16 maart 2012

Zeer prettige ervaringen mee

Zoals eerder genoemd inderdaad lange wachttijden. Máár altijd zeer tevreden over de persoonlijke benadering en de zorg voor de dieren. Bij twijfel kun je met vragen altijd terecht, de tijd wordt voor je genomen. Heb je vragen omtrent de behandeling krijg je heldere uitleg. Wij zijn met onze twee katten inmiddels 3,5 jaar 'klant', en zijn van plan dit nog lang te blijven.

09 maart 2012

Zeer goede dierenarts

Zeer adequate behandeling. Duidelijke uitleg over hoe wat en waarom. Nemen de tijd voor je. Wachttijd kan wel wat lopen zo

19 december 2011

Prima dierenarts

Dit is een dierenarts die echt de tijd voor je neemt en zorgvuldig de mogelijkheden met je doorneemt. Soms loopt de wachttijd daardoor op, maar dat heb ik er wel voor over.

06 december 2011

niet voor kritische dierenliefhebbers

Ik heb protest aangetekend tegen een niet erg diervriendelijke behandeling die werd toegepast. Daarop werd boos gereageerd. Gelukkig werd de behandeling aangepast in een minder pijnlijke. Toen ik vragen stelde nav hun nazorg voor het dier, was voor hun de koek op. Kreeg een boze tirade met allemaal moeilijke woorden, waarom het toch echt moest zoals zij dat altijd doen. Pfffff de vriendelijkheid was ook weg....

27 september 2011

lang wachten

De dierenarts neemt de tijd voor je echter hij loopt ontzettend uit als je een afspraak hebt. Soms zit je wel een uur te wachten. Vind het wel een prettig persoon. Ook niet echt lage tarieven wellicht een gemiddelde. Assistentes zijn best aardig.

28 juli 2011

Super goed

Deze dierenarts neemt echt de tijd voor je. Ze zijn lief voor zowel het baasje als het diertje. Ze zijn ook niet overdreven duur en geven je ook advies waar je wat aan hebt.