Home > Krimpen aan den IJssel > Dierenartspraktijk W van Dijk

Dierenartspraktijk W van Dijk

T. 0180-516160
IJsseldijk 172, 2924AV, Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, NL

Categorie├źn: dierenarts, dieren, dierenkliniek


Schrijf review Stuur door

Reviews van Dierenartspraktijk W van Dijk

27 november 2014

Bedankt voor al u goede zorgen! U wa...

Bedankt voor al u goede zorgen! U was een fijn mens en super fijne dierenarts!

06 augustus 2013

bedankt

Ik heb geen alias nodig km te zeggen dat ik tevreden en gerust gesteld was na een bezoek bij dierenarts Van Dijk.ik ben altijd keurig geholpen wn wil mijn dank bij deze uitspreken. OOK NAMENS ANGEL , CHEDI EN MINOU

09 juli 2013

tevredenheid

Ik ben erg tevreden over dr van Dijk en zijn vrouw, wij komen al jaren bij ze en worden altijd prima geholpen met onze 2 katten . En niet alleen omdat de prijs vriendelijk is ! Ze tonen altijd erg betrokken te zijn en nemen de tijd voor je

26 november 2012

Dierenarts met een geweldige hoeveelheid ervaring en kennis

Nadat wij bijna een jaar bij verschillende dierenartsen verscheidene behandelingen hebben gekregen voor onze malthezer, zonder resultaat, was bij van Dijk in een oogopslag duidelijk wat er aan de hand was en met de jiuste medicatie was het probleem in no time opgelost!!!

23 november 2012

Geweldige dierenarts "Jaren geleden!"

Deze Dierenarts zou verplicht moeten stoppen! Altijd klant bij hem geweest maar de goede man is echt niet meer in staat om bij de diertjes een juiste diagnose te stellen. Bij van Dijk zijn de prijzen gunstig ten aanzien van andere dierenartsen in omgeving maar als je dan nog niet de behandeling krijgt wat het beest nodig heeft, heb je er nog niets aan. Mijn beestje heeft van deze goede man een overdosis antibiotica gekregen en heeft hem bijna het leven gekost. Deze arts had moeten weten dat hij de antibiotica maar 1x in de twee weken max 3 keer mocht spuiten ipv elke week, 7 weken lang. Vroeger was van Dijk ontzettend goed maar de laatste jaren is het flink wat prutswerk!

17 juni 2012

lof

Deze arts is zo liefdevol voor de dieren waar je mee komt en hij is zo kundig!!Met al mijn katten bij deze arts geweest en altijd meer dan goed geholpen! Je kunt er altijd terecht!We zijn al zolang vol lof voor deze arts en zijn vrouw! Diepe waardering voor deze man!

23 mei 2012

voor ons de beste dierenarts

Dokter van Dijk en zijn vrouw hebben jarenlange ervaring en hebben daardoor ook meer wijsheid in huis dan de meeste dierenklinieken. Doordat er omstandigheden zijn dat we met onze katten en konijnen wel eens moeten uitwijken naar een andere dierenarts, hebben we genoeg ervaring met andere dierenartsen. Dokter van Dijk heeft bij tot op heden, bij onze dieren, nog nooit een onjuiste behandeling gegeven. Ik heb tal van voorbeeldsituaties en daarom hoop ik dat we nog heel lang bij dokter Van Dijk mogen aankloppen.

28 maart 2012

sterilisatie

ik ben niet te spreken over deze dierenarts was al gewaarschuwd op facebook door vele collegas mijn poes werd door hem gesterilliseerd maar blijk toch zwanger te zijn na contact kwamen er allerlei smoesjes over dubbele baarmoeders enz dit is nagekeken door echte dierenarts nou ze is zwanger en heeft maar een baarmoeder dus dokter wat is er wel gedaan dan pf

28 november 2011

Een goede dierenarts.

Wij komen al jaren met onze honden bij van Dijk. We zijn erg tevreden over alles. Toen onze Franse Basset moest inslapen nam hij alle tijd voor ons en ons verdriet. Nu hebben we nog een Franse Basset en een Clumber Spaniel. Ons Clumbertje hebben we van pup af aan. En in het begin was het een kwakkelhondje. Maar nu is het een gezonde hond van drie jaar. Dit mede dank zij Dokter van Dijk. En onze Basset Sim is 10 jaar en heeft artrose aan haar poten. Elke twee weken krijgt zij een prik van dokter van Dijk. Zelfs toen hij ziek was konden we terecht. Mw van Dijk besprak alles met haar man in het ziekenhuis en vakkundig gaf zij daarna de behandeling en de injecties. Alle lof voor Dokter van Dijk en zijn Vrouw !!!

08 september 2011

Atopie verergerd nu goed gestopt.

Geweldige dierenarts, wist goed raad met de atopie van mijn herdershond en is nu een heel stuk beter (gaat wel nooit meer over) maar is nu beheersbaar. En nog goed betaalbaar ook al kom ik uit Hoogvliet. Nogmaals heel goed voor de dieren.

06 september 2011

Geweldige dierenarts!

wij komen al jaren met onze huisdieren bij dierenarts van dijk. alles is goed niks is te veel en hij weet onze dieren altijd weer kundig beter te maken! de beste!

07 januari 2011

De beste

Dierenarts Van Dijk is de beste in de regio. Je kunt er altijd terecht met je zieke dier. De arts heeft ook voor het dier maar ook voor het baasje en vindt de tijd de behandeling grondig en deskundig uit te leggen.